Zomerpret

Onze meiden zijn gek op zwemmen. Op deze foto Cato (rechts) en haar twee dochters Chazz (midden) en Abby (links). Stacey Cato en Stacey Ze proberen allemaal als eerste bij de bal te komen. En als het nu niet lukt, dan probeer je het gewoon weer bij de volgende bal. Ze hebben in ieder geval… Lees verder Zomerpret

Noah

Noah 8 april 2009 -16 juni 2023 Helaas moesten Frank, Desiree, Julian, Mees en Roos de Groot afscheid nemen van Bedrabbled Noah. Noah was in het nest de kleinste. Toch is het oudst geworden van al haar broers en zussen.We wensen de familie De Groot veel sterkte met dit verlies.

Boris heeft nieuwe baasjes!

Vandaag 29 april is Boris naar zijn nieuwe baasjes gegaan. We hopen dat de baasjes en Boris een hele mooie tijd krijgen samen. Bernd, Carin, Wijnand en Saskia bedankt voor alles wat jullie voor Boris hebben gedaan. Dankzij jullie hebben we rustig kunnen zoeken naar een goede plek voor deze lieve grote kleine reu.

Boris zoekt een nieuw baasje!

Boris is hier geboren op 13 mei 2022. Helaas kon hij door omstandigheden niet bij zijn eerste baasjes blijven. Hij heeft een puppy en basisdiploma gehoorzaamheid. Hij heeft een lief karakter. Maar helaas heeft hij ook veel stress gehad. Daarom zoeken wij voor hem naar een ervaren baas die veel tijd, liefde en aandacht aan… Lees verder Boris zoekt een nieuw baasje!

Er is iets fout gegaan met ons blog.

Door een fout met uploaden zijn de eerdere berichten verloren gegaan.

Het wel en wee van de Bedrabbled hondjes

Op deze gloednieuwe website gaan we het anders doen. We gaan hier berichtjes plaatsen over onze Goldens en hun puppy’s. Op onze vorige website hadden we een pagina “Bij de baasjes”. Daarop konden de (nieuwe) baasjes foto’s en verhalen delen van hun hond. We vinden het nog steeds leuk als baasjes vertellen over hun, door… Lees verder Het wel en wee van de Bedrabbled hondjes