Week 6

Foto’s zeggen meer dan woorden. Tien puppies voeden is nog niet zo gemakkelijk! En natuurlijk weer de meet knuffel.

Buiten spelen!

De puppies hebben buiten gespeeld. We waren verrast. Ze hadden geen tijd nodig om te wennen. Ze gingen gelijk lekker spelen. We hopen op nog paar droge dagen.

Week 5

Alles ontdekken!

Eten, spelen, groeien en slapen.

De puppies zijn begonnen met vlees eten. Het zijn echte Goldens want het is hap slik weg. Teefje rood Stapelen. En natuurlijk weer de groei meet knuffel. Ze groeien dus heel snel.

Foto’s

Hoezo Page puppy?

Eindelijk de ruimte

De puppies vonden het maar wat leuk dat ze meer ruimte kregen. Ze gingen gelijk op onderzoek uit. De werpkist hadden we nog even in de ren gezet, maar de puppies gingen er niet meer in. Dus nu hebben we de werpkist maar weer op zolder gezet. Abby had wat meer moeite met de verhuizing.… Lees verder Eindelijk de ruimte

Morgen gaan we verhuizen naar de grote ren!

Abby vindt het niet fijn meer in de werpkist. Ze kan haar kont niet keren. Twee reutjes. Pas wakker…

De puppies gaan al een beetje spelen!

De jongens hebben de kleuren appeltjesgroen, donkergroen, paars, bruin en oranje. De meisjes rood, geel, lila, turquoise en donkerblauw. Speeltjes worden nu interessant voor ze. Lekker bij mama slapen is toch nog wel heel fijn. En over mama heen klimmen is natuurlijk ook leuk.

De puppies zijn twee weken!

Een vredig tafereel. De hele familie slaapt. In elk nestje hebben we wel een paar hondjes die het heerlijk vinden om over de stangen van de werpkist te hangen. Ze slapen dan zelfs zo. Wij noemen het stanghangers.

De oogjes van de puppies zijn open!

Ze kunnen nog niet scherp zien, maar het is weer een stapje in de ontwikkeling. Het duurt nog even eer de voetjes net zo groot zijn als die van mama. De pupjes worden steeds ondernemender.