De puppy’s zijn gechipt!

Vandaag zijn de puppy’s gechipt en hebben ze DNA afgestaan. Ze hebben geen piepje gegeven. De hondjes hebben nu ook allemaal officieel hun naam gekregen.

Verdrietig nieuws.

Helaas kregen we het droevige bericht dat Nina afgelopen maandag is ingeslapen. Fred en Hetty Hentschke wat zullen jullie haar missen.En wij ook. Alleen al om de verhalen van al haar gekke streken. Heel veel sterkte.

Buiten de ren is van alles te ontdekken!

We zijn volop bezig met de zindelijkheidstraining en het socialiseren. Veel werk, maar we genieten er ook enorm van. Cato wil graag met de puppy’s spelen. Helaas voor haar zijn ze meer ge├»nteresseerd in haar melk. En dat valt niet altijd mee met die tandjes en scherpe nageltjes.

De puppy’s genieten buiten!

De puppy’s vinden het heerlijk buiten. En we hebben geluk met het mooie weer. Ze kunnen lekker lang buiten. Buiten hebben ze ook meer ruimte.

De eerste keer buiten spelen.

Het was spannend voor de puppy’s de eerste keer naar buiten. Maar Cato stelde ze gerust door gelijk te gaan voeden. Daarna won de nieuwsgierigheid het toch en al snel gingen ze snel spelen.

Vandaag precies een maand!

Vandaag zijn de puppy’s nog binnen aan het spelen, maar morgen bij goed weer gaan ze ook lekker naar buiten. Ze zijn toe aan een nieuwe uitdaging.

De puppy’s zijn al vier weken!

Het gaat allemaal zo snel. Zo zijn ze geboren en nu kunnen ze al zelfstandig vlees eten. Maar ze drinken natuurlijk ook nog lekker bij Cato. Ze gaan steeds meer spelen.

Dag 25

Cato en Stacey hebben helemaal hun draai gevonden in het samen zorgen voor de puppy’s. De puppy’s weten heel goed wie hun moeder is. Ze zoeken bij Stacey niet meer naar melk.

Verhuisd!

De puppy’s en Cato zijn verhuisd. Ze hebben de werpkist verlaten en hebben nu de ruimte in de ren. Inmiddels hebben Cato en Stacey besloten om samen voor de puppy’s te zorgen.

Dag 18

Er komt leven in de brouwerij. De puppy’s gaan met elkaar spelen. Ze krijgen ook belangstelling voor kleine speeltjes.