Zelda

Wat hebben wij genoten van al de bezoekjes aan de pups en mama Cato.

We gingen voor een reu en er waren 2 reutjes in het nestje, allebei even lief dus best wel spannend welke het zou worden, het blauwe of rode bandje?

Het werd rood.

 

Bij het ophalen werd bandje rood officieel Zelda!

Heel feestelijk werden we ontvangen met koffie/thee en taart, want het was feest voor ons om om Zelda eindelijk mee te mogen nemen naar huis, maar ook zo een dubbel gevoel want wat zal het een leeg gevoel zijn voor Marja en Anita na zoveel goede zorgen!

 

Eenmaal thuis is Zelda ons hele huis gaan verkennen en al gauw vond hij een hondenballetje en heeft daar de rest van de dag mee rond gelopen.

 

 

Snel zijn we met hem gaan socialiceren en zijn we een rondje in het winkelcentrum gaan lopen en dat ging super goed, elke dag wat gedaan van tuincentrum, school, autorijden enz en hij vond alles leuk.

 

 

Na een tweetal weken gingen we op vakantie met de caravan, eerst kennis gemaakt met de caravan want dat was best wel een spannend ding.

 

Hij heeft heerlijk genoten met de vakantie en wat zag je hem snel groot worden.

 

Hij heeft geleerd om in het bos los te lopen en ook terug te komen, netjes achter het hekje te blijven bij de caravan en alle konijntjes die over het veldje voor ons liepen daar ging zelda keurig voor zitten om na te kijken.

 

Verder heeft hij heel veel plezier gehad met alle kindertjes die bij ons op het veldje stonden, lekker knuffelen en stoeien met hun allemaal.

De hunebedden heeft Zelda ook beklommen want ja als de kinderen erop mogen dan mag ik toch ook?

Het vrouwtje bleef liever ervoor om samen met mij een mooie foto te maken (toen kon ze mij nog optillen, nu niet meer).

(Ik groei namelijk als kool zegt het vrouwtje, nu al met 20 weken ook ruim 20 kilo)

 

Zelda heeft heerlijk gezwommen samen met de kinderen bij de vistrap in lieveren, geweldig was dat. Heel voorzichtig ging hij te water, maar eenmaal erin was hij het water niet meer uit te komen.

Nog nooit had Zelda gezwommen in een sloot want bijna overal heerste blauwalg vanwege de aanhoudende warmte.

Wel had hij voor we op vakantie gingen kennis gemaakt met het heerlijke strand bij ons.

Kuilen graven als de beste maar de zee was toch wel heel spannend!

 

Oja zijn mandje verbouwen is hij enig in, want onderin de mand ligt toch veel lekkerder dan bovenin?

 

Wij genieten volop van deze kanjer en hopen nog heel veel nieuwe en leuke dingen met hem te mogen gaan ontdekken.

 

Tot de volgende keer.

Erwin, Paula en de kinderen.

En pootje van Zelda

 

Juli 2019

Het is alweer enige tijd geleden dat ik wat van mij heb laten horen..

De tijd vliegt voorbij en ik ben inmiddels al 1 jaar en 2 maanden oud!

Ik heb ontzettend veel leuke dingen mogen ontdekken en zien.

 

In februari ben ik mee geweest op wintersportvakantie en die sneeuw is echt zo super leuk, daar kun je in graven en rollen en mijn maatjes gaan daar op van die rare snowboarden van een heuvel af glijden, nou mij mooi niet gezien he dat ik dat zal gaan doen! Ik begroet ze wel als ze beneden komen.

Ook mocht ik in de meivakantie mee naar Drenthe om van die gekke opgestapelde stenen te bekijken, je snapt vast wel dat ik het beklimmen daarvan toch een heel stuk leuker vond.

Op doggie date gaan vind mijn vrouwtje erg leuk om te doen en dan mag ik samen met allemaal andere golden vriendjes heerlijk spelen, maar zoals jullie op de foto ook wel kunnen zien is dat ik met mijn beste maatje Calvin ook super lief kan spelen en we delen zelfs samen een natuurlijk veel te kleine mand....

 

Op het strand ben ik ook heel graag, wat kun je daar een heerlijk eind in de rondte graven want zand in overvloed. Het water is toch best wel spannend nog steeds want dat komt telkens maar naar mij toe terwijl ik daar toch helemaal niet om vraag!! Maar ook daar kan ik heerlijk met mijn maatje wandelen en spelen.

Ook hebben mijn baasjes bedacht dat ik wel een groter zwembadje mocht, ik had namelijk nog steeds dat ienieminie badje van een schildpad.

Verder heb ik inmiddels ook al mijn basis 2 diploma op zak en ben ik nu heel druk aan het oefenen om mijn A diploma te verdienden.

Natuurlijk heb ik nog veel meer meegemaakt, maar voor nu laat ik het even zo.

 

(Mijn volgende vakantie begint namelijk bijna alweer, 3 weken naar de moezel en ook zo ontzettend veel zin om te gaan samen met mijn al mijn familie maatjes en ook opa en oma kunnen mij dan al die tijd super verwennen, hoe leuk is dat nou!!)

 

Tot de volgende keer maar weer.

Liefs en grote poot van Zelda en mijn familie maatjes Erwin, Paula, Jordy, Lucas en Felicia.