Tommy

Op maandag 26 januari 2015 hebben wij onze Tommy opgehaald.

 

Tommy deed het vanaf het begin hartstikke goed bij ons. Luistert goed en is erg lief. Een echte knuffel hond. Ook zijn we vanaf dag 1 met hem naar het bos en park gegaan.

 

Tommy is ook gek van het strand. Het is alleen hele klus om hem naar het harde zand te tillen. Want Tommy weegt inmiddels 23 kilo!

Hij is een echte allemansvriend , zelfs op onze eigen katten is hij gek.

 

Het heeft een tijdje geduurd, maar sinds een paar weken heeft Tommy het zwemmen ontdekt. Nu is geen sloot meer veilig voor hem. Ongeveer één keer per week gaat Tommy samen met de rest van de familie Bedrabbled (die nog bij Anita en Marja wonen) samen na het Westerhoutpark in Beverwijk.

 

Bedankt Anita en Marja voor deze super lieve hond!

 

 

 

 

Groetjes van Karin, Harmen, Stefan en Thomas
Juni 2015

 

 

Tommy één jaar!!!!!

April 2016

 

Tommy is nu 16 maanden. Hij is een grote hond geworden. Maar ook is hij ongelofelijk lief! Hij is dol op de bossen vooral om te knagen en te trekken aan takken. Regelmatig gaan we mee met een doggydate daar ontmoet hij alle soorten  honden. Wat weer goed is voor zijn socialisatie.

 

 

 

Groetjes,

 

Harmen, Karin, Stefan en Thomas.

December 2016

Tommy is inmiddels 2 jaar wat gaat de tijd toch snel! Hij wordt steeds liever, iedereen is dol op hem. Tommy is gek op zijn meisje van Bedrabbled en als hij met hun op pad gaat is het altijd groot feest. We doen veel met Tommy, lange wandeling door de bossen, of lekker ballen op het strand. Daar kan hij geen genoeg van krijgen. Ook is Tommy inmiddels een foto model geworden dat komt waarschijnlijk omdat hij zo een prachtige hond is.

 

 

 

Groetjes van de trotse eigenaren