Senna

Mijn naam is Senna en mijn moeder is Sophie  en in het nestje droeg ik bandje groen .

Ik ben geboren in 2008 .

 

 

Als ik zo alle verhaaltjes van de andere hondjes lees , dan lijk ik toch wel een klein beetje op GUUSJE , want ik kan ook uren voor het raam kijken of de baasjes al thuis komen van hun werk .

 

Net als BIKKEL slaap ik in de gekste houdingen .

 

En BAS voor jou ben ik zo blij dat je nu lieve baasjes hebt , want als ik jou foto zie moet jij toch een heel lief hondje zijn hoor !

 

En vals uithalen ..............Bedrabbledjes weten niet wat dat is !!

 

Ik ben net zo slim als EVY ICE ,en wat een gave naam heb jij .

 

En TROY ........haha ik slaap net als jij met een speeltje bij me hoor maar daarom zijn wij wel stoer he ?

 

Beli , wat goed dat je de jacht training doet , mij boeit dat niet zo ,ik ben een rustige hond  .

 

Ik heb alleen en puppy diploma ,de rest hoef ik niet te leren hoor , “ want ik weet alles al “  Knipogende emoticon

 

Op COOPER MILAN lijk ik ook wel een heel klein beetje ,want als ik mee ga naar buiten dan ga ik piepen en ben ik heel enthousiast ..

 

Een haring eten in IJmuiden heb ik ook wel eens gedaan ,maar toen had mijn baasje zijn andere auto nog ,maar misschien zien we elkaar nog eens want ik mag vast nog wel een mee .

 

NINA ,NOAH ,  FLEUR EN INDY , jullie zijn zulke mooie dames , fotomodellen noemen ze dat .

 

Ze zeggen altijd dat ik net als jullie leuk op de foto sta .

 

En KENZO , jij komt er wel hoor ,ik vind je wel stoer .

 

En eh LUUK ik had ook geen zin in cursus hoor mijn baasjes leren mij van alles ,das toch veel leuker ,en bovendien doen de hondjes die uit de bedrabbled kennel komen NOOOOOOIT  iets wat niet mag toch ?

 

Dan hebben we nog even wat voor DJEGO , want wat ben jij lief voor dat kleine kindje op de foto , en wat vang je die frisbee goed op !

 

Ik heb niks met die dingen ,maar geen enkele BAL is veilig voor mij ,en zeker niet als er wat in kan .

 

Je bent wel net zo wit ( of zwart )  als ik , ik kan een viespeuk zijn hoor ,ik ben graag buiten in de regen  ,want dan ruik je zo lekker naar natte hond zeggen ze hier .

 

Maar ja ik kom uit het zelfde nestje en had bandje groen .

 

Zo zie je van alle hondjes heb je wel wat ,wat maakt dat je op elkaar lijkt .

 

tenslotte zijn we allemaal BEDRABBLEDJES ......

 

Met Ruth ga ik vaak naar de kapper die heet Tiny , zij zorgt er altijd voor dat ik eruit zie als het Heertje , en als ik dan klaar ben is er altijd een koekje .


Onderweg daarheen speel ik dan met Ruth , dat kan er wild aan toe gaan hoor , want als ik Marja met de auto voor zie rijden , en Ruth staat erin ,dan weet ik dat we weer gaan en wordt ik heeeeeel enthousiast .

 

Naomi zat ook bij mij in het nest , niet verder vertellen hoor maar eigenlijk heet die ook Senna , maar die had een beetje “ kapsies” en wilde een mooiere naam  Knipogende emoticon, nou die heeft ze hoor .

 

Maar ze is erg lief hoor .

 

Maartje is nu nog bij Marja en Anita ,en dat vind ik wel wat .

 

Misschien gaat die ook nog wel eens met me spelen , maar ze heet “ JOOP SLOOP “ puh omdat ze een boek van Cesar Milan iets minder dik heeft gemaakt ? Moet kunnen hoor , kijk dat ik nou nooit iets stuk heb gemaakt .....................op dat kussen na dan maar dan moeten ze me maar niet zolang alleen laten !

 

En toen was ik nog klein hoor ,nu doe ik dat niet meer , en eigenlijk alle bedrabbledjes slopen niks dus is Maartje ook weer uniek ...... nou lijken we met z’n allen op elkaar of niet !

 

 

 

high five ...........Senna

Hahaha hij is niet echt hoor, maar veel mensen dachten dat wel , en veel mensen trapte er ook echt in en zeiden ah Senna heeft gepoept !

 

Als er bezoek komt heeft hij al menig keer paniek gehad, want hij geeft altijd iets , als je komt dan krijg je wat van Senna , iedreen heeft al een keer die bolus op z’n schoot gehad en menig keer sprongen de mensen op , nou dat is best wel grappig kan ik je vertellen .

 

Iedereen mag weten dat t echt een hele lieve hond is , gek op school kinderen en ook wel te porren is voor een geintje .

 

 

 

Groetjes van Yvonne, april 2015