Senna

Onze Senna is nu bijna 4 maanden, en het voelt alsof ze er altijd al bij is geweest. Het gaat vanaf de eerste dag eigenlijk al hardstikke goed. Ze hobbelt mee in ons gezin alsof ze ook nooit wat anders heeft gedaan. Iedere morgen als we opstaan staat ze al vrolijk te kwispelen met haar staart om ons Goedemorgen te zeggen. Ze slaapt in de nacht in haar bench en we zijn nu aan het oefenen als we overdag even weg moeten dat ze los in de kamer kan. We plaatsen dan de ipad en maken een video opname om te kijken wat ze doet als we er niet zijn. Vooralsnog gaat dat boven verwachting goed, ze sloopt of vreet niet aan onze meubelen. Ook het speelgoed van Finn laat ze links leggen en pakt echt alleen haar eigen speeltjes.

 

 

 

We zijn nu ook op de helft van de puppy cursus, dit gaat ook heel erg goed. Senna word altijd gebruikt in de les als voorbeeld hoe we de oefening moeten doen, ze pakt alles super snel op en ze word ook echt enthousiast als we uit de auto stappen bij het voetbalveld waar de cursus gegeven word. Wekelijks is ze ook minimaal 1 dag bij Bart z'n zus die een flatcoater heeft genaamd Donna. Donna en Senna zijn echt dikke vriendinnen, Donna heeft ontzettend veel geduld met Senna, terwijl Senna haar tandjes toch flink in de oren van Donna gaan. Onze jongens Mika en Finn zijn ook nog iedere dag blij dat Senna er is. In de eerste week zei Mika: mama ik ben zo blij dat wij nu eindelijk ook een hondje hebben. We leren de kids de commando's te gebruiken die we op puppy cursus leren, en Senna reageert en luistert naar de jongens ook heel erg goed. Nogmaals hartelijk dank voor de lieve pup die jullie ons gegund hebben.

 

 

 

 

Groetjes van Bart, Daniëlle, Mika en Finn, april 2015

Met Senna gaat het heel erg goed!

Het is een echte knuffel-hond! Zodra ze onze jongens hoort, gaan haar oren overeind (voor zover dat lukt haha) en kwispelt ze hard met haar staart!

 

 

Ze is dol op zwemmen, we nemen haar mee naar de Grevelingendam om haar schoon te laten zwemmen, voor als ze weer eens zwart ziet van het graven! Want graven en kliederen vind ze geweldig!

 

Ook is ze regelmatig op jacht op jonge eendjes, wanneer ze er één ziet, verandert haar houding en gaat ze ten aanval, wat dus altijd eindigt in een donkere zwarte modder sloot...haha

 

Ook nemen Bart en de jongens haar veel mee naar het vissen, vind ze heerlijk!

Ook met andere honden gaat het steeds beter, ze heeft echt al 'vriendjes' en 'vriendinnetjes' gemaakt. Bij onbekende honden gaat ze wel nog steeds direct plat op haar buik!

 

Groetjes uit Zeeland

Bart, Danielle, Mika en Finn!

Mei 2015

Oktober 2015

Hier gaat het allemaal hardstikke goed. Ons meisje Senna is een dametje geworden, op 15 september is ze voor het eerst loops geworden.

 

Verder zijn we van de zomer op vakantie geweest en is Senna uit logeren gegaan bij mijn schoonzus en haar hond Donna. Dit is heel goed gegaan, al waren wij wel heel erg blij om Senna na 10 dagen weer te zien. Senna is echt een verrijking van ons gezin, ze luistert heel goed. We lopen veel met haar door het bos, dat vind ze prachtig. In het bos rent ze als een malle alle kanten op. Ook gaat ze graag zwemmen, zodra ze water ziet wil ze erin. Ze is ook echt een ontzettende kroelkont, vooral de kindjes vinden dat prachtig.

 

Groetjes uit zeeland

Bart, Daniëlle, Mika, Finn en Senna