Mara

Op 11 augustus mochten we Mara, onze Pinky Pup, ophalen. Samen met een doos met voer, knuffel, een map met informatie en de laatste adviezen van Marja en Anita gingen we naar de auto. Heel blij, maar ook met een beetje weemoed. Want wat was het een fijne tijd: regelmatig naar Beverwijk, het hartelijke contact met Anita en Marja, de puppy's samen zien opgroeien, benieuwd zijn welke pup voor ons zou zijn. Maar ook een spannende periode: hoe ging het met Cato?!

De autoreis naar huis vond onze Maartje maar niks. Gelukkig duurde die reis maar een klein half uurtje. Thuis aangekomen ging ze enthousiast alles onderzoeken en voelde zich snel thuis.

 

 

Nu is ze al weer 14 weken en kunnen we ons niet meer voorstellen dat ze er niet was. Ze is zo dierbaar, lief, grappig en soms ondeugend ( Marja en Anita noemden haar boefje ).  Ze is slim en pikt de dingen snel op.

We gaan regelmatig naar ons vakantiehuisje op de Veluwe en daar is ze helemaal in haar element.  Hoewel ze de ruiters met paarden, die we vaak tegenkomen in het begin best eng vond, reageert ze daar nu heel rustig op.

 

 

We zijn zo blij dat we met Anita en Marja in contact zijn gekomen. Dank jullie wel voor onze kleine boef! Een Golden kan geen betere start hebben dan geboren te worden in een nest van BEDRABBLED!!!

 

Foske Severijnen

 

 

December 2016

 

Mara een half jaar oud! Ze is nu ruim vier maanden bij ons en is van een klein mollig pupje van bijna 5 kilo, uitgegroeid tot een prachtig puberhondje van bijna 21 kilo. Lief, aanhankelijk, ondeugend, druk, rustig, ondernemend, afwachtend, stoer, bangig, alles op z'n tijd. Ze is ons ontzettend dierbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spelen met andere honden in het park of in het bos vindt ze heerlijk en ze is dan heel sociaal. Wil een oudere hond niet spelen, dan zoekt ze wel een andere hond die wel lekker wil rennen  en ravotten. Als er daarna een eind aan de pret moet komen omdat de baas naar huis wil, kost dat wel enige moeite. Maar.....het gaat steeds beter.

 

Thuis speelt ze vaak een grappig spelletje. Ze pakt dan een knuffel en slaat daarmee tegen een bal, een soort kamerhockey.

Ze is gewend aan het drukte van de stad en ook aan de rust bij het vakantiehuisje op de Veluwe.  Daar graaft ze enorme kuilen, helaas ook op plaatsen waar het niet mag. Ook dacht ze dat het tegelpad verplaatst moest worden door er heel snel een groot gat naast te graven, zodat het pad bijna instortte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar onze Mara is een top-BEDRABBLED-hondje, waar we iedere dag van genieten!

 

Marjanne en Foske Severijnen

 

Mara, onze pinkypup,  1 jaar!

 

 

Voor ons een bijzondere dag, maar voor Mara een dag als alle andere dagen: wandelen, vooral spelen met alle hondenvrienden, zwemmen, sjouwen met stokken en als het even meezit grote kuilen graven.

 

Wij kijken naar foto's van het afgelopen jaar en verbazen ons over dat kleine hulpeloze puppy dat zo'n prachtige grote blije hond is geworden en die niet meer uit ons leven weg te denken is.

 

 

Water en zwemmen vind ze heerlijk: een vijver, de zee, maar het water hoeft niet persé schoon te zijn. Een moddersloot is ook prima, waar ze dan erg "bedrabbled" uitkomt en waar de baas dan niet erg blij mee is. Maar intussen kennen we alle moddersloten en wordt ze uit voorzorg even aan de lijn gedaan tot het gevaar geweken is.

De sneeuw van afgelopen winter was ook een bron van vermaak voor haar.

 

 

Momenteel pubert ze een beetje, wat zich vooral uit op het moment dat de pret over is en we naar huis moeten. Ze wordt geroepen, kijkt naar de baas en terwijl ze een aantal weken geleden dan keurig kwam, gaat ze nu vrolijk verder met waar ze mee bezig was en is ineens erg "oostindisch doof" geworden.

 

Soms komen we zusje Bessie tegen en die is ook altijd voor een stoei-partijtje te porren.

 

We genieten enorm van- en met "ons boefje" en beginnen nu aan haar tweede levensjaar.

 

Marjanne en Foske Severijnen

19 juni 2017

 

Op 19 december is onze Mara 1,5 jaar geworden. Dol op: strand en zee, wandelen in het bos, spelen met hondenvrienden, BALLETJES, afkoelen in een vieze modderplas, kuilen graven, met takken sjouwen. En dan thuis uitrusten en knuffelen.

De ideale Bedrabbled Pinky Pup, die ons ontzettend dierbaar is.

 

Juni 2018

Mara, lief en ontzettend dierbaar.
Wandelen, zwemmen, grote stokken sjouwen, balletjes die gegooid zijn terugbrengen, spelen met hondenvrienden; alles doet ze even enthousiast. En daarna lekker thuis uitrusten. Ze is onze ideale

"Bedrabbled Pinky Pup!"

 

19 juni 2018
Marjanne en Foske Severijnen