Koos

Wij waren super blij met onze bijna 4-jarige Golden Harrie. Toch kriebelde het om er een “tweede” bij te nemen, dat leek ons zo leuk!

Tijdens een avondje kijken kwamen we uit op Bedrabbled; we waren gelijk verkocht. Onze honden zouden dezelfde opa hebben en dat vonden we helemaal leuk!

Gastvrij werden wij ontvangen door Marja en Anita. Wat waren we blij dat er voldoende reutjes geboren werden. Verdrietig waren we toen reutje blauw het niet had gered, hij was zo lief en dapper.

Na onze vakantie zouden wij Koos halen. We verheugden ons op het einde van de vakantie, hoe is het toch mogelijk. We bezochten op de camping iedere dag de site, bekeken met zijn allen de nieuwe foto’s. Tegen het einde van de vakantie kregen we per mail bericht: reutje paars wordt jullie Koos!

 

De avond voordat we Koos gingen halen was heel spannend. Ja, Harrie kan je natuurlijk niet voorbereiden op de komst van een pup. Kan je van een nieuwe pup echt zoveel houden als van Harrie?

 

En nu kunnen we zeggen: O, ja!

Terug naar Oegstgeest…   op weg naar de kennismaking met Harrie.                Eerste avond bij ons thuis

Koos is een bijdehand ventje. Hij is heel lief en wil graag op schoot bij baasje Anke.

 

 

 

Hij vindt de stofzuiger een beetje eng, maar dat heeft hij eigenlijk wel met alles dat zwart is en wieltjes heeft. (koffers/tassen/grasmaaier).

 

 

 

Hij houdt heel erg van eten. Wij hoeven de etensbak van Harrie niet meer af te wassen zo grondig wordt die “gereinigd” door Koos.

 

 

 

In de keuken wordt eten bereid.....                                                  Scheelt een hoop werk, Koos doet de gordijnen open en dicht

Harrie en Koos spelen veel en als ze moe zijn ligt Koos bij Harrie.

Kortom wij genieten met volle teugen!

 

Zo'n mobieltje is toch interessant

Groetjes, familie Benning

Oktober 2014

Juni 2015

Onze Koos bijna één jaar!

Een pup in een heel groot lichaam.

Een speelse hond met een hoog knuffelgehalte die met al zijn streken wegkomt, omdat hij zo lief is…

 

Meneer ligt wèl op de bank, neemt steeds meer ruimte in. Meneer graaft overal in de tuin kuilen, ligt erin of het de heerlijkste mand is die er bestaat. Meneer piept met zijn piepspeeltje als hij geen aandacht krijgt omdat de baasjes iets op tv kijken. Hij stoort Harrie tijdens zijn slaapjes. Hij blijft niet rustig zitten om een teek te laten verwijderen. Maar als hij voor de konijnen zit ‘bevriest’ hij en kan één persoon doen wat we met z’n drieën echt niet voor elkaar kregen.

Kortom nooit een saai moment. We vinden dat we ontzettend boffen met onze honden, en genieten enorm, iedere dag weer. Het eerste jaar met Koos is omgevlogen.

Groetjes, familie Benning