Guusje

Hallo allemaal!

Ik ben Guusje. In het Bedrabbled nest had ik het groene bandje!

Op vrijdag 3 Februari werd ik opgehaald door mijn nieuwe baasjes. En daar heb ik er heeeeeel veel van! 2 grote baasjes en 5 kinderbaasjes. Daarbij heb ik er meteen een hondenvriendje bij gekregen, labrador Nano. Hij logeert af en toe bij me of komt bij me langs om lekker te spelen. We zijn onafscheidelijk! Ik vind het heel erg leuk om met hem te spelen en te ravotten. Vooral op de hei kunnen we lekker rennen, samen 'dingen' zoeken en overal aan ruiken.....snuf snuf

 

In de tuin kan ik me ook altijd vermaken. Lekker met speeltjes aan de gang of met de bal spelen. Soms ook in de planten van m'n baasje liggen, lekker gras eten of kuilen graven.  Af en toe kan ik ook een beetje gek doen in de tuin. Mijn baasjes zeggen dan altijd dat ik ' een stekkertje' los heb?! Dan ga ik heel hard rondjes rennen door de tuin. Dwars door alle bloemenperkjes en beukenhaagjes heen. Is dit gek dan???

Als ik dan buiten uitgeraasd ben, vind ik het heerlijk om op de bank te ploffen. Lekker met m'n baasjes op de bank hangen en een slaapje doen. Al vraag ik me af of ik dat nog mag als ik later groter ben?!

 

In de buurt hou ik alles goed in de gaten. Ook of m'n baasjes allemaal thuis komen. Zodra ik die zie aankomen, spring ik  van de bank en ren ik richting de deur om ze enthousiast te begroeten!

 

Nu weten jullie hoe mijn eerste weken zijn geweest bij m'n nieuwe baasjes! Tot de volgende keer! Pootje en een dikke smakkerd van Guusje

 

 April 2012

Inmiddels ben ik alweer 1 jaar in het gezin van van Norden, en ik vermaak me er prima! Het beruchte Bedrabbled momentje heb ik ook al gehad, zoals te zien is op de foto. Toen we op de hei aan het wandelen waren zagen Nano en ik in de verte een grote modderpoel, we zetten het op een sprinten en namen een flinke duik in de modderpoel. Onze baasjes waren hier niet zo blij mee.. de hele auto zat eronder inclusief onze baasjes!!

 

Buiten spelen vindt ik erg leuk, maar soms ook wel spannend. Rond vliegende blaadjes kunnen best eng zijn.. net zoals sneeuw?! Daar moest ik wel even aan wennen.

Groetjes Guusje en de familie van Norden, maart 2013