Fleur

Toen Fleur bij ons kwam wonen hadden we al een Golden Retriever reutje Diesel. Fleur wist Diesel al snel uit te dagen tot eindeloos spelen. Ze is niet bang uitgevallen en leert snel. Ze had al snel verschillende gehoorzaamheidsdiploma’s.

Diesel en Fleur zijn dikke vrienden. Diesel is een gecastreerde reu, maar toen Fleur loops was, was hij niet meer bij Fleur weg te krijgen. Fleur was het soms flink zat. We hebben Fleur dan ook laten steriliseren toen ze bijna twee jaar was.

 

Ze gaat meestal mee op vakantie samen met Diesel. In het voorjaar van 2011 zijn we naar Limburg geweest op VeKaBo camping 't Haasje. Een aanrader voor mensen met meerdere honden. Dat is daar geen enkel probleem. Ze hebben zelf 11 Husky's wat Fleur helemaal geweldig vond, maar Diesel moest er niets van weten.

 

Even bijkomen, Fleur rechts                                                                            Wachten op de baas, Fleur links

Fleur loopt buiten altijd met spullen te schouwen, ze neemt altijd tijdens het uitlaten iets mee, bij ons thuis is dit meestal straatvuil [lege blikjes e.d].

Zelf gevonden natuurlijk.                                                                                   Even een telefoontje plegen.

Als het heet weer is hebben we een badje in de achtertuin. Fleur ligt er natuurlijk steeds in. Haar favoriete plekje is toch nog steeds in de voortuin, daar kan ze alles lekker in de gaten houden. De buren hebben sinds 1 week een Berner Sennen pup en Fleur is er helemaal weg van.

 

Op de uitkijk.....                                                                                                .......in de voortuin.

We genieten van onze honden.

 

Marga en Koos Sala, juli 2011

 

Fleur apporteert graag.                                                                                    Op de uitkijk in de tent