Djego

Hoi allemaal! Ik ben Bedrabbled Busy Byron oftewel Djego! In het nest had ik altijd bandje rood om.

 

Mijn baasjes wilden vroeger altijd al een hond als ze gingen samenwonen en toen kwamen ze bij Marja en Anita terecht. Toen mijn baasjes op kennismakingsgesprek kwamen, was ik al geboren en ze waren meteen verliefd op mijn mama, mij en mijn broertjes en zusjes. Kan ik ook wel geloven hoor, we waren heel erg schattig! En nu nog kan ik nog steeds van die lieve puppyogen laten zien en dan smelten ze weer.

 

Mijn baasjes zijn ook met naar de hondenschool gegaan en daar liet ik even zien waarom ik trots ben een Bedrabbled te zijn! Lekker modderig! Ze besloten ook om met mij Dogfrisbee te gaan doen en dat was wel erg leuk! Alleen was ik erg snel afgeleid door al die lekkere geurtjes maar ik heb toch best vaak de frisbee kunnen vangen! Kijk maar:

 

Elke zomer gaan we ook op vakantie naar het gardameer in Italie, heel erg leuk daar! Heel veel water om lekker in te zwemmen. we zitten dan in zo'n bungalowhuisje en dan loop ik lekker los omdat ik heel erg goed luister en netjes bij het huisje blijf. Meestal gaat mijn vrouwtje dan met mij een paar meter verderop naar het strand om daar heerlijk te zwemmen. Die eendjes daar in het water zijn ook erg interessant om naar te kijken, jammer dat ze zo snel kunnen zwemmen, haha! Deze foto heeft mijn vrouwtje in juli (2011) gemaakt toen ik eendjes in het water zag.

 

Eind november 2011 ging mijn vrouwtje plots weg voor een week. Ik snapte er niks van. Het baasje vertelde mij dat het vrouwtje in het ziekenhuis ligt omdat de baby 4 weken te vroeg is geboren en dat het vrouwtje snel naar huis komt. De week vloog maar langzaam voorbij. Toen het vrouwtje eindelijk thuiskwam, had ze iets vreemds bij zich, een maxi-cosi noemen ze het? Ik vond het kleine mannetje wat daarin lag in het begin wat eng, maar daarna besefte ik dat ik gewoon nog een baasje had waar ik eerdaags lekkere koekjes en knuffels van ga krijgen! Hier ben ik samen op de foto met het kleine mannetje. (Sem, geboren op 21-11-2011) Dikke vriendjes, nu al!

 

Groetjes van Djego