Cooper

Hallo, ik ben Cooper, de eerste Bedrabbeld en daar ben ik stiekem best wel trots op. Ik ben heel bijzonder want ik was de enige in het nest. Maar als pup mis je natuurlijk wel broertjes en zusjes om mee te spelen en om van te leren. Marja en Anita hebben er voor gezorgd dat ik de laatste 2 weken in het nest gezelschap van Emma kreeg, die 2 weken ouder is dan ik. Emma was m’n eerste vriendinnetje. Inmiddels ben ik al weer 5 jaar.

 

Toen ik bij mijn baasjes Marie José en Bob kwam, was ik heel ondeugend en druk. Ik geloof dat ze daar wel even aan moesten wennen. Maar nu willen ze me voor geen goud meer kwijt. Behalve mijn baasjes wonen er ook nog 3 katten in huis. De katten pikken vaak m’n kussen in en eerlijk gezegd durf ik daar niets tegen te doen.

 

Mijn hobby’s zijn: trekspelletjes doen, dingen pikken (maar ik maak nooit iets kapot), zwemmen en door plassen rennen in het bos. Ik ben graag nat en vies. Ook vind ik het leuk om achter een bal aan te rennen, maar dan laat ik ‘m lekker liggen waar ik ‘m heb gevonden. Apporteren laat ik liever aan een ander over tenzij er iets heel lekkers tegenover staat.

 

Samen met m’n baasjes heb ik een puppycursus gedaan en heb ik het diploma gehoorzame huishond 1 en 2 behaald. Op de cursus deed ik altijd heel goed mijn best (thuis meestal wat minder) want ik vind het erg leuk als iedereen trots op mij is. Dan ga ik ook heel parmantig lopen. In september gaan we met de cursus behendigheid beginnen, dan ga ik ook weer heel erg m’n best doen.

Ik ben een hele lieve hond, ik vind het fijn om bij mensen te zijn maar kinderen vind ik nog leuker. Dan wil ik meespelen en dat doe ik dan heel voorzichtig. Blaffende honden, daar houd ik niet van. Zelf blaf ik ook niet. Ik kan wel goed piepen. Vooral als ik m’n speeltje niet kan vinden of er niet bij kan, dan laat ik wel even horen hoe zielig ik ben en hoe erg het is.  Op de foto's kun je een beetje zien hoe ik ben. Maar in het echt ben ik natuurlijk veel leuker.

 

  Pootje van Cooper, juli 2011