Bradley Cooper

Hallo allemaal,

 

Wat is Cooper een lieverd. Hij heeft zo nu en dan ook apenstreken hoor, maar hij is super lief ook voor de meiden. In het begin zag Cooper Sofie als een levend speeltje en andersom ook. Nu zijn ze zo schattig bij elkaar. Hij probeert echt heel zachtjes met haar te spelen. Met Esmée kan hij zich echt uitleven. Lekker rennen buiten. Beiden zijn dan heerlijk moe na het spelen. Iris is ons mamaatje, zorgt zowel voor Sofie als Cooper. Ze houdt precies in de gaten of hij nog drinken heeft, of dat hij met een speeltje vandoor gaat.

Cooper hoort bij ons gezin en gaat als dat kan overal mee naar toe. Gezellig meelopen naar school om de meiden op te halen vindt hij reuze gezellig! Als de meiden naar school zijn, mist hij ze wel. Dan is hij echt op zoek om iets te doen. Inmiddels heeft hij de puppycursus gedaan en zijn we op zoek naar een geschikte vervolg cursus. Alhoewel Cooper goed luistert heeft hij nog wel wat te leren, want eigenwijs is hij wel.

Cooper zit op het moment in een speurfase. Hij speurt met zijn neus alles af. Zodra hij wat gevonden heeft, vinden wij het niet in dezelfde staat meer terug. Zoals een zonnebril die hij een andere vorm heeft gegeven. En de glazen pasten daar natuurlijk niet meer bij.

Ook is Cooper heel sportief. Als de baas gaat sporten doet hij gezellig mee. Hij denkt af en toe dat baasje wat extra uitdaging nodig heeft en verzwaard de oefening door boven op de buik te liggen tijdens de sit-ups.

 

Tuinieren is een echte hobby van Cooper en wil altijd graag een pootje helpen. Met als gevolg dat er een mooie kuil in een snel tempo is gemaakt.

 

Cooper is een hele nieuwsgierige, enthousiaste hond en ook beschermend. Hij waakt over ons huis en onszelf, door te blaffen als er iets vreemds is. ‘s Avonds als de kinderen naar bed zijn, is het helemaal zijn tijd. Hij komt dan gezellig bij ons op schoot liggen om te knuffelen. Hij vindt dat heerlijk en gaat uitgebreid liggen.

 

Wij zijn heel blij met deze lieve hond en wij denken dat dit andersom ook geldt. De dierenarts vindt het een hele mooie reu! Lekker stevig en kerngezond. De dierenarts heeft niet vaak gezien dat de fokker een puppy zo goed overdraagt. Dus een groot compliment voor Marja en Anita.

De volgende stap is oriënteren op een vakantie voor ons allemaal. Dat zal wel even een uitdaging worden, maar wel gezellig!

 

Groetjes Dennis, Chantal, Iris, Esmée, Sofie en een lieve poot van Cooper Groetjes Dennis, Chantal, Iris, Esmée, Sofie en een lieve poot van Cooper

 

Juni 2015

 

Cooper in Kroatië

 

 

 

 

 

We zijn nu een paar weekjes terug in Nederland. We hebben een fantastische vakantie gehad met Cooper in Kroatië. Wat heeft hij het super goed gedaan op vakantie. Heel goed geluisterd en hij kon overal mee naar toe

 

En volgens ons vond hij het ook geweldig! Lekker zwemmen in de zee. Een beetje luieren samen met de kinderen.

 

 

Groetjes Dennis, Chantal, Iris, Esmée, Sofie en een lieve poot van Cooper

 

Augustus 2015