Bikkel

Hoi! Ik ben Bikkel! Oftewel, Miss B, Bikkelina of Bikkeltjeboem. Ik woon sinds een paar maanden bij mijn vrouwtjes Annelies, Fleur, Tess en Amber in huis in Zeist en ik heb het reuuuzee naar mijn zin!

 

Ik ben echt een knuffelkont en die vrouwtjes van mij die kunnen er wat van. Heb ik even mazzel! Ik zorg dan vaak voor hilarische foto’s, want ze vinden dat ik er heel charming bij kan liggen… wat vinden jullie?

Maar ja, vind je het gek na puppycursus? Elke zaterdag ochtend (en ja heeel vroeg) sta ik met Fleur op een grasveld de meest rare oefeningen te doen. Op een trampoline, door een tunnel lopen, op mijn zij liggen.. Maar ja ik vind het best, krijg steeds maar koekjes. Ik ben bijna het braafste hondje van de klas, alleen netjes zonder te trekken aan de riem lopen, ja amahoela. Ook heb ik (per ongeluk) al gezwommen, kan ik sinds een week al het hekje van de tuin overspringen zodat ik bij de andere helft van de tuin kom, heb ik een sluiproute gevonden naar de buren en weet ik hoe ik sneaky een paar schoenen naar mijn mand kan halen. Goed heh ?!

 

Kom maar op!                                                                                                Een echte page puppy.

 

Zindelijk ben ik ook, al plas ik in de ochtend soms nog een beetje in mijn broek door enthousiasme als mijn vrouwtjes van de trap komen. Dan weet ik gewoon van gekkigheid niet meer wat ik moet doen!

 

Andere honden vind ik geweldig, en ik ben heel benieuwd hoe het met mijn broertjes en zusjes (en mama en tantes) gaat!

 

 

Doei! Poot en lik van jullie zusje Bikkel

 

Maart 2012